Ikkunanpesukausi 2023 on osaltamme päättynyt! Otamme uusia tilauksia vastaan jälleen lopputalvesta 2024!

YliPuhdas Oy
Tilaa
ikkunanpesu

Tietoa yrityksestä

Mikä YliPuhdas?

YliPuhdas Oy on Kuopiolaisen opiskelijan Oskari Ylimäen perustama ikkunanpesuun erikoistunut yritys. Toimintamme keskittyy kesäkuukausille toukokuun alusta elokuun loppuun!

YliPuhdas Oy:n tarina alkaa vuodesta 2020, jolloin yrityksen perustaja Oskari Ylimäki muutti Kuopioon opintojen perässä. Tuolloin syntyi Tmi Oskari Ylimäki nimellä kulkeva toiminimiyritys, joka tarjosi siivous- ja monitoimiapua Kuopion alueen kotitalouksille. 
Ensimmäisen vuoden aikana asiakkaita oli muutamia kuukaudessa ja asiakkaat hankittiin lähinnä Facebookin puskaradioryhmien kautta. 

Toiminta kasvoi kesällä 2021, jolloin yritys pystyi tarjoamaan yrittäjälleen kokoaikaisen kesätyön. Kesän aikana kypsyi ajatus erityisesti ikkunanpesuun erikoistuneesta yrityksestä, niinpä loppusyksystä kaupparekisteriin tehtiin merkintä uudesta YliPuhdas Oy -nimisestä yrityksestä. 

Miksi valita YliPuhdas?

Olemme pieni yritys - siksi jokainen asiakas on meille tärkeä. Haluamme tehdä työmme niin hyvin kuin osaamme - kotisi ikkunoiden parhaaksi! Mikäli emme ole onnistuneet pesu-urakassa laatutavoitteidemme mukaisesti, korjaamme puutteet veloituksetta.

Vaatimaton tavoitteemme on olla yksinkertaisesti paras ikkunanpesupalvelu Kuopion aluella. Meille ”paras” tarkoittaa sitä, että palvelu on helppo tilata ja se on hinnoittelultaan kilpailukykyinen. Työn jälki on luonnollisesti oltava priimaa! 

Kannattaa myös muistaa, että ammattimainen ikkunanpesijä pesee ikkunoita huomattavasti nopeammin ja tasaisemmalla laadulla kuin ikkunoita pesevä kotisiivooja. Syynä tähän on pesurutiini ja kotisiivoojiin verrattuna kattavampi välineistö. Me emme myöskään tyydy vain pesemään ikkunoita, vaan haluamme kehittää ikkunanpesualaa ja hioa pesutekniikkaamme aina vain paremmaksi. Seuraamme jatkuvasti ikkunanpesualan trendejä maailmalta ja otamme oppia maailman huipuilta!

Tilaamalla työn meiltä tuet lisäksi nuorta yrittäjää!

Ketä yrityksessä työskentelee?

Kesäkaudella 2023 YliPuhdas Oy työllistää yrittäjän lisäksi yhden henkilön.

YliPuhdas Oy

Papinkuja 3 A 16, 70300 Kuopio
Y-tunnus: 3241610-7
Ota yhteyttä

©2024 YliPuhdas Oy

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram